Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů

 

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Obec Horní Brusnice, Horní Brusnice 284, 544 01

Kontakty na správce najdete ZDE. :  https://www.hornibrusnice.cz/

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce Horní Brusnice jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: e-mail: zdenek.kaspar@sms-sluzby.cz

                                                                                               tel.: +420 777 919 771

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí[1] a dodržuje důvěrnost i o stížnostech[2]. Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  • Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů v souladu s nařízením vlády č.173/2016 Sb. můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů podle Sazebníku úhrad.
  • Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  • Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (čl. 21 ON).
  • Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme zde.
  • Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu: h.brusnice@raz-dva.cz, zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu,datovou zprávou na adresu 8iqbd8c a nebo osobně.
  • Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  • Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnostÚřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

 

[1] § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

[2] Čl. 38 odst. 5 ON

 

Sdělení o výkonu funkce pověřence

 

 

16. 10. Havel

Zítra: Hedvika

 

 

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
30
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
1
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
2
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
3
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
4
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
5
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
6
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
7
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
8
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
9
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
Seminář na téma kůrovec, možnosti finančních podpor pro vlastníky lesa - Trutnov
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
10
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
11
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Pátek 11.10.2019 - MUDr. Pušová neordinuje
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
12
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
DRUHÝ ROČNÍK - KOSTELNÍ CESTA
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
13
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
14
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
15
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
Gauguin na Tahiti - ztracený ráj
Narušitel systému
16
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
Blíženec
Deštivý den v New Yorku
17
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
Staříci
Parazit
Zlatokopky
18
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
Prkna co znamenají Pec - divadlo na KlonDiku
Blíženec
Zloba: Královna všeho zlého
Staříci
19
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Punkový večírek+Pogo tour 2019 SPS a E!E
Pravá divočina Ruska
Punkovej Večírek
Zloba: Královna všeho zlého
Stehlík
20
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
Zloba: Královna všeho zlého
Stehlík
21
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
Tiché doteky
22
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
Rambo: Poslední krev
První akční hrdina
23
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Čipování psů v Horní Brusnici
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
Pravá divočina Ruska
24
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
25
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
26
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
27
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
28
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
29
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
30
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
31
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
1
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
2
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE
3
ČEZ_Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů
Povinné očkování psů - informace
PODZIMNÍ POBYT NA CHATĚ MILÍŘE

Návštěvnost stránek

161136